Nyitókép: körkép.sk/kzs

 

Hélder Cristovao a DAC tavaszi szezonkezdő sajtótájékoztatóján azt ígérte, hogy a szurkolók nagyon meg fognak lepődni a Szenice elleni mérkőzésen. Hát… Meglepetés van, de közel sem olyan kellemes, mint amilyet ígért az új vezetőedző.

 

A DAC egyértelműen megbukott a szezonkezdő találkozón. Miközben a Szenice szinte előre bocsánatot kért azért, hogy nem a legjobb, legerősebb formációban fognak pályára lépni, addig szégyenkezni csak a sárga-kékeknek van okuk a vasárnapi találkozó után.

 

A mérkőzés kezdetén a B-középben a hazai szurkolók kifeszítettek egy molinót, mellyel köszönetet mondtak a nagy hirtelenséggel menesztett Peter Hyballának és edzői stábjának.

 hirdetes_810x300  

 

Körkép.sk/kzs

 

A jobb focihoz szokott közönségnek csalódást keltő volt az a 90 perc, amíg a csapat úgy játszott, mintha életükben először látták volna egymást. Már a 17. percben felzengtek olyan rigmusok, mint a „hol a csapatunk?” és a „k..va gyenge”.

 

A szenicei csapat, mely köztudottan anyagi és egyéb gondokkal küzd, ahol a felnőtt csapattal szerződött játékosokat az utánpótláscsapatból segítették ki, az utolsó pillanatig harcolt, és talán több helyzetet is dolgozott ki, mint a DAC. Csak azért nem született gól a kontráikból, mert Száraz Benjámin tisztességesen helyt állt a kapuban, és mert nem egyszer óriási szerencséjük volt a dunaszerdahelyieknek.

 

Körkép.sk/kzs

 

A második játékrész elején mintha kicsit feltámadtak volna a hazaiak, Kalmár remek passzából azonban kapufát rúgott Fábry, akinek később is volt egy kihagyhatatlannak tűnő kihagyott helyzete.

 

Hogy valami pozitívumot is megemlítsünk, a magyarországi Schäfer András bemutatkozása mindentől függetlenül jól sikerült a szlovák bajnokságban.

 

Körkép.sk/kzs
Körkép.sk/kzs
Körkép.sk/kzs
Körkép.sk/kzs
Körkép.sk/kzs

 

 

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC szenice

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.