Nyitókép: fksenica.eu

 

Ma délután 15 órakor Szenice csapatát fogadja a DAC a Mol Arénában, szlovák sajtóhírek azonban nem biztos, hogy minden zökkenőmentes lesz az erdőháti együttes körül.

 

Ahogy arról korábban a Körképen is beszámoltunk, Szenicén a téli szünet alatt égett a talaj, jó ideig az sem volt biztos, hogy folytatni tudják a bajnokságot. Az előző tulajdonos hónapokat késett a fizetésekkel, halmozódtak a tartozások. Az utolsó pillanatokban aztán új befektető jelentkezett be, róla egyelőre nem sokat tudni azon kívül, hogy más, általa patronált kluboknál tartozásai vannak.

 

A myzahorie.sme.sk régiós oldal pénteken még azt is megkérdőjelezte, hogy egyáltalán pályára lép-e a csapat Dunaszerdahelyen, miután az új vezetés meghirdette, majd nem tartotta meg a tavaszi rajt előtti sajtótájékoztatóját.

 hirdetes_810x300  

 

A lap beszámolója szerint a tervezett sajtótájékoztatóról beszámoltak a sajtóban és a klub honlapján is, majd egyszer csak eltűnt az erről szóló információ anélkül, hogy a sajtó meghívott képviselőit értesítették volna arról, hogy elmarad a tájékoztatás.

 

Sajtóhírek szerint a sajtótájékoztató végül azért maradt el, mert még nem sikerült minden szerződést és egyéb dokumentációt elrendezni a tulajdonosváltás kapcsán, addig pedig nem áll kamerák elé az új befektető.

 

A Fortuna Ligában folytatja Jozef Olejník, a komáromiak korábbi edzője

 

Hiába van új edző, mégsem ő dirigál a meccsen

 

Ezt megelőzően, még szerdán, bár hivatalos bejelentés nem történt, gyorsan végrehajtottak egy edzőcserét. Michal Ščasnýt Jozef Olejník váltotta a kispadon. A korábban Dunaszerdahelyről Komáromba szegődő edző azonban a várttal ellentétben nem irányítja majd új csapatát a Mol Arénában.

 

Az FK Senica hivatalos oldalán szombaton megjelent információk szerint

 

„A csapat irányításával kizárólag a holnapi (vasárnapi – a szerk. megj.) mérkőzésre vonatkozóan Eduard Pagáč lett megbízva”

 

A klub rövid közleményében arról számolnak be, hogy azokkal a játékosokkal lépnek pályára a Mol Arénában akiknek érvényes szerződésük van a klubbal, valamint akik az FK Senice akadémiáján vannak regisztrálva.

 

„Mivel a klub minden alkalmazottja, a tulajdonos és a játékosok is nagyra értékelik szurkolóikat, és az ellenfél szurkolóit, akik teljesértékű bajnoki mérkőzést akarnak látni, mindannyian készek pályára lépni és nem csalódást okozni az őket támogatóknak és a futballközönségnek.”

 

A legjobb eredményhez vezető úton

 

Pénteken a Szenicével ellentétben a DAC megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, melyről bővebben itt számoltunk be:

 

Világi: Meg akarjuk nyerni a Kupát!

 

A mai mérkőzés előtt Hélder Cristovao vezetőedző külön is megszólalt az ellenféllel kapcsolatban a klub hivatalos oldalán.

 

„Nem foglalkozunk az ellenfél gondjaival, csak saját magunkkal. Jó játékkal szeretnénk elkápráztatni a szurkolókat és közös erővel sikerrel venni a holnapi meccset”

 

– tette hozzá a DAC új vezetőedzője.

 

A DAC-Szenice mérkőzés ma 15 órakor kezdődik, játékvezetők Pavlík – Hancko, Žákech.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC DAC-Szenice szenice

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!