Nyitókép: mlsz.hu

 

Március 31-én első tétmeccsét játszhatja a Puskás Arénában a magyar válogatott. Az Eb-pótselejtező lebonyolítási rendszere miatt rendkívül rövid határidő áll rendelkezésre a jegyek megvásárlására, de a Szurkolói Klub tagjainak a megszokott módon elővásárlási lehetőségük lesz – számolt be a szövetség az mlsz.hu-n.

 

Mint írják,

 

Amennyiben a magyar válogatott sikerrel vívja meg március 26-i, szófiai Eb-pótselejtezőjét, öt nappal később, március 31-én a Puskás Arénában játszik az Izland-Románia párharc győztesével az Európa-bajnoki részvételért.

 

 hirdetes_810x300  

Ennek értelmében a play-off döntőre szóló jegyek értékesítése legkorábban a bolgár-magyar mérkőzés másnapján kezdődhet.

 

A jegyértékesítés ezúttal is a Szurkolói Klub (SZK) tagjainak elővásárlási szakaszával indul, március 27-én, pénteken 14.00 órától, az SZK-tagsággal nem rendelkező szurkolóknak pedig egy nappal később, március 28-án, szombaton 14.00 órától lesz elérhető a jegyértékesítő rendszer.

 

forrás: mlsz.hu

 

A jegyvásárlás feltételei a korábbi mérkőzések feltételeivel azonosak. Ezek közül a fontosabbak, hogy egy vásárló legfeljebb 6 jegyet vehet, a minimális számú személyes adatot mindenkire szükséges megadni a vásárláskor, az SZK-tagság ellenőrzéséhez érvényes klub/futballkártya és PIN kód szükséges. A Szurkolói Klub tagjai ezúttal is 20%-os árkedvezménnyel vásárolhatnak az elővásárlási szakaszban.

 

Bővebb információk a szövetség oldalán érhetők el.

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!