Nyitókép: csakfoci.hu

 

Giuseppe Sannino helyett Pisont István ül a Budapest Honvéd kispadjára szombaton a Diósgyőri VTK elleni élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen.

 

A kispesti klub honlapjának szerdai beszámolója szerint az olasz szakember és másodedzője, Alessandro Recenti helyettesítésére azért van szükség, mert kapcsolatba kerülhettek a koronavírus miatt lezárt területeken élő emberekkel.

 

„A vezetőség elővigyázatosságból – védve a szurkolóit, játékosait és a klubnál dolgozó kollégáit – döntött az ideiglenes helyettesítés mellett” – olvasható a közleményben, amely hangsúlyozta, a két tréner „semmiféle tünetet nem mutat”, azonban orvosi ajánlásra nem látogatják a csapat edzőközpontját, amióta az olasz hatóságok óvintézkedéseket vezettek be.

 hirdetes_810x300  

 

„Ismerem a srácokat, ők is ismernek engem, úgyhogy remélem, jól megy majd a közös munka. Az a célom, hogy győzelemmel mutatkozzak be a DVTK ellen. Giuseppével jó a kapcsolatunk, az ő iránymutatásai alapján készülünk. Szeretném élvezni a közös munkát és ezt kértem a játékosoktól is” – mondta a helyettesítésre felkért Pisont István, aki a Honvéd NB III-as együttesének a vezetőedzője.

A Budapest Honvéd szombaton 17 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadja a DVTK-t az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!