Nyitókép: dac1904.sk

 

A DAC futballklub és az YBS fanklub szombaton 16:50-től közös és határtalan Nélküled-énekléssel szeretné felhívni a figyelmet a tiszteletadásra. A futballklub és a fanklub háláját szerenté kifejezni azoknak, akik ebben a nehéz időszakban napi szinten hoznak áldozatot másokért.

 

Ezért 2020. március 28-án, szombaton a hivatalos meccskezdés előtt 10 perccel – vagyis 16:50-től – közös klubhimnusz-éneklésre hívnak midenkit a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából.

 

 hirdetes_810x300  

A DAC futballklub és az YBS fanklub ezzel a kezdeményezéssel háláját szeretné kifejezni mindenkinek, aki a koronavírus miatti nehéz helyzetben kész másokon segíteni. Köszönetet szeretnének mondani a korházi rendelők teljes személyzetének, patikusoknak, rendőröknek, katonáknak, bolti eladóknak, pékeknek és mindenkinek, aki napi szinten erején felül dolgozik mindannyiunkért. Természetesen köszönet illeti azokat is, akik otthon ülnek, betartva az utasításokat, ezzel segítve az ő munkájukat!

 

Egyúttal felhívják az egész Kárpát-medence lakosságának a figyelmét erre a kezdeményezésre, és kérik, csatlakozzanak hozzájuk saját falvaikban, városaikban.

 

Fogjunk össze, mutassuk meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk!

 

A szervezők azt kérik, hogy az éneklésről készült felvételeket osszák meg saját Instagram vagy Facebook felületeiken, és használják a #veledNélküled hashtaget.

 

 

 

dac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.