Nyitókép: körkép.sk

 

„Most még nélkületek, de reméljük, hamarosan mind teli torokból együtt énekelhetünk!” – fogalmaz közösségi oldalán megjelent videójánál a DAC, melyen Sophie és Olivér éneklik a klub himnuszává vált Ismerős Arcok-dalt, a Nélküledet.

 

Bár a környező országok többségében május végével már folytatódhatnak a bajnokságok, Szlovákiában egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor, és milyen feltételek mellett indulhat újra a Fortuna Liga és a többi, még nem lezárt bajnokság. Vélhetően júniusban újra pályára léphetnek majd a játékosok, azonban kétséges, hogy minden még hátralévő forduló lejátszását engedélyezik, vagy lerövidítik a bajnokságokat.

 

Emellett egyre több helyen olvasni arról, hogy a DAC-nál a nem túl szerencsésen bemutatkozó Hélder Cristovao utódját keresik. Hogy igazak-e a hírek, egyelőre nem tudni, azonban tény, hogy a romániai magyar származású szakembert, Bölöni Lászlót már hírbe hozták a csallóközi klubbal.

 hirdetes_810x300  

 

Nélküled, de #mindigegyütt | ale #vždyspolu

?? Így szólt a Nélküled az üres MOL Arénában Sophie és Olivér előadásában. Most még nélkületek, de reméljük, hamarosan mind teli torokból együtt énekelhetünk! #mindigegyütt???? Takto znela klubová hymna v prázdnej MOL Aréne. Spievajú Sophie a Olivér. Zatiaľ bez vás, ale veríme, že čoskoro budeme z plného hrdla spievať všetci spolu! #vždyspoluZene és szöveg: Ismerős Arcok zenekar – hivatalos oldalÉnek: Bittera Sophie Iman és Farkas Olivér

Gepostet von DAC 1904 am Freitag, 8. Mai 2020

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.