Nyitókép: sport.sk

 

Nagy az érdeklődés a DAC fiatal védője, Dominik Kružliak iránt az angol Everton és az olasz Atalanta Bergamo részéről is. A játékos ügynöke megerősítette, hogy mindkét klub képviselői érdeklődtek már az esetleges átigazolás körülményeit illetően.

 

Kružliak még a Rózsahegy játékosaként játszott az Everton ellen, majd a DAC mezében is pályára lépett négy alkalommal a nemzetközi színtéren. Nem is csoda, ha figyelemmel kísérték őt. A játékos ügynöke úgy nyilatkozott, hogy

 

„Elmondhatom, hogy Dominik iránt erős az érdeklődés az Atalanta és az Everton részéről is az Európa Ligában való szereplései után. A kivásárlási díja 700.000 euró. Arra számítunk, hogy az átigazolás az elkövetkező két hónapban megtörténhet”

 

 hirdetes_810x300  

fogalmazott Holeščák a tuttomercatoweb.com-nak.

 

Brit sajtóértesülések szerint Kružliak előnyös befektetés lenne az Everton számára a kivásárlási díjára való tekintettel is. A 23-éves védő pályafutása során bemutatkozott a szlovák utánpótlás-válogatottakban, 2017 januárjában egy a svédek elleni tét nélküli mérkőzésen a felnőtt válogatottban is.

 

„Dominik egy modern játékos, középső védő, remek atlétikai paraméterekkel. Kiváló mentalitása van, és bár csak 23 éves, de temérdek tapasztalatot szerzett. A csapatokban, ahol játszott, kapitány volt, több mint 150 profi meccsel a háta mögött, miközben szerepelt az Európa Ligában, az U21-es válogatottban és az A-válogatottban is”

 

jellemezte védencét Holeščák.

 

Kružliaknak 2023. június 30-ig tartó szerződése van a DAC-cal, amennyiben a következő két hónapban valóban eladnák, úgy egy potenciális EL-szereplés esetén Bernd Storck már nem számolhatna vele.

 

sport.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.