Nyitókép: dac1904.sk

 

Vasárnap este 20 órakor lép pályára a DAC Nagyszombatban, ahol most mindenképpen elmarad a megszokott lelátói rivalizálás tekintettel a járványügyi intézkedésekre.

 

A mérkőzés ettől függetlenül várhatóan izgalmas lesz, hisz a DAC most már csak egy lépésre van attól, hogy biztosítsa az Európa-liga idei kiírásában való részvételét.

 

Bernd Storck eddig egy a Nagymihály elleni 5:0-ás győzelemmel, majd egy Rózsahegy elleni 1:1-es döntetlennel a háta mögött vág neki a mai rangadónak. A nagyszombatiak az újraindított bajnokságban egyelőre egy 2:1-es vereséggel „büszkélkedhetnek”, és nyilván nem céljuk a DAC segítségére lenni…

 hirdetes_810x300  

 

A sárga-kékek mai ellenfele a tabella 4. helyén áll, Nagymihállyal holtversenyben 11 pontos hátránnyal követik a harmadik helyen álló DAC csapatát. Négy fordulóval a bajnokság vége előtt ez azt is jelenti, hogy egy mai DAC-győzelemmel a dunaszerdahelyiek már biztosan kijutnak az európai kupaporondra.

 

A Nagyszombat-DAC bajnoki mérkőzés holnap 20:00-kor kezdődik, játékvezetők Glova – Kováč, Ádám. A mérkőzést az Orange Sport és a huste.tv internetes televízió is élőben közvetíti.

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!