Nyitókép: dac1904.sk

 

A portugál Hélder Cristovao lehet az Kisvárda NB I-es labdarúgó csapatának új edzője – legalábbis a nemzetisport.hu információi szerint.

 

A magyarországi sportlap úgy tudja, hogy a kisvárdaiak továbbra is külföldi szakembert preferálnának a kispadon, ráadásul maradnának a portugál vonalnál, így a 49 éves szakember esélyes lehet a poszt betöltésére.

 

Hélder Cristovao a szurkolók körében közkedvelt Peter Hyballa helyére érkezett Dunaszerdahelyre, és még a koronavírus-járvány berobbanása előtt sikerült összehoznia a csapattal egy győzelmet, három döntetlent és egy vereséget.

 hirdetes_300x300  

 

Világi Oszkár klubtulajdonos elismerte, hogy hibát követett el azzal, hogy a német stílusra rászoktatott fiatal csapathoz egy más stílust képviselő edzőt hozott, így még a bajnokság újraindítása előtt gyorsan búcsút vett a portugáltól és leszerződött Bernd Storck korábbi szövetségi kapitánnyal.

 

Storck vezetése alatt idáig szurkolóbarát futballt lehet látni a dunaszerdahelyiektől. Egyetlen nagyobb fiaskója csupán a Slovanft Cupból való kiesés volt.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.