Marcell
  • HUF: 345.38
  • USD: 1.18
  • 20 °C
  • 28 °C
sport

Az NB I-ben kaphat munkát a DAC-nál leszerepelt edző

Kisvárdán portugál edzőt preferálnának

Nyitókép: dac1904.sk

 

A portugál Hélder Cristovao lehet az Kisvárda NB I-es labdarúgó csapatának új edzője – legalábbis a nemzetisport.hu információi szerint.

Hirdetés(x)

 

A magyarországi sportlap úgy tudja, hogy a kisvárdaiak továbbra is külföldi szakembert preferálnának a kispadon, ráadásul maradnának a portugál vonalnál, így a 49 éves szakember esélyes lehet a poszt betöltésére.

Hirdetés(x)

 

Hélder Cristovao a szurkolók körében közkedvelt Peter Hyballa helyére érkezett Dunaszerdahelyre, és még a koronavírus-járvány berobbanása előtt sikerült összehoznia a csapattal egy győzelmet, három döntetlent és egy vereséget.

 

Világi Oszkár klubtulajdonos elismerte, hogy hibát követett el azzal, hogy a német stílusra rászoktatott fiatal csapathoz egy más stílust képviselő edzőt hozott, így még a bajnokság újraindítása előtt gyorsan búcsút vett a portugáltól és leszerződött Bernd Storck korábbi szövetségi kapitánnyal.

 

Storck vezetése alatt idáig szurkolóbarát futballt lehet látni a dunaszerdahelyiektől. Egyetlen nagyobb fiaskója csupán a Slovanft Cupból való kiesés volt.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Halász B.
2020. Júl. 07. 17:39

Oda túlképzett!😂

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket