Nyitókép: marca.com

 

Korábban épp az elnökkel történő konfliktusa miatt volt kénytelen távozni, most az ő tanácsadója lesz.

 

A világ-, és Európa-bajnok kapus öt évvel ezelőtt távozott a klubtól és szerződött Portóba. Tavaly májusban szívinfarktust kapott, idén februárban pedig bejelentette, visszavonul a profi labdarúgástól.

 

 hirdetes_400x285  

A Marca szerint a legendás játékos, akit háromszor választottak a világ legjobbjának a kapusok között, a klub elnökének, Florentino Pereznek a tanácsadója lesz, olyan pozícióban, amelyet az elkövetkező hetekben határoznak meg.

 

Casillas 725 meccset játszott a madridiak színeiben, számos trófeát nyert, többek között hat bajnoki címet és három BL-t. Ugyanakkor öt évvel ezelőtt Perez nem állt ki mellette, egyenesen rágalom hadjáratot indított a keretből lassan kiszorított játékos ellen. A Real Madrid elnöke azonban nagyon jól tudja, hogy Casillas a klub értéke, ezért szeretné őt a vezetői csapatába.

 

A klubvezető korábban már jelezte, hogy ezen a nyáron nem terveznek világsztárokat igazolni, ugyanakkor elképzelhető, pont a korábbi legendás kapus lesz az, akinek azt a feladatot szánják, hogy klasszis játékosokat csábítson a klubhoz.

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!