Nyitókép: dac1904.sk

 

Az interneten és a televízióban is követhetjük a DAC-Olympique Marseille felkészülési mérkőzést, miután a magyar közmédia megvásárolta a találkozó közvetítési jogait.

 

A dunaszerdahelyiek szombaton 16 órától mérkőznek meg a franciákkal, és miután a meccset a járványügyi előírások miatt zárt kapuk mögött játszák, kérdéses volt, hogy miként tekinthetik meg azt a szurkolók. A keleti kérdést a magyar közmédia oldotta meg azzal, hogy megvásárolta a közvetítési jogokat.

 

A DAC közlése szerint a Duna World csatorna élőben közvetíti a mérkőzést a televízióban, míg az interneten keresztül az M4 Sport honlapján lesz látható az összecsapás.

 hirdetes_810x300  

 

Újabb német játékos Dunaszerdahelyen

 

Jannik Müller után újabb német játékost igazolt le a DAC. Sidney Friede személyében a Hertha BSC 22 éves neveltje érkezik a Csallóközbe, akivel kétéves szerződést kötöttek.

 

„Nagyon jól érzem magam és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. A környezet lenyűgöző, az edzőközpont komoly meglepetést okozott. Nagyon várom már az új idény kezdetét és az Európa-ligás szereplésünket. Szeretnék minél többet játszani és gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot. Szép lenne bejutni a Bajnokok Ligájába, ez a titkos álmom”

 

nyilatkozta a szerződés aláírást követően a DAC új szerzeménye.

 

forrás: dac1904.sk

 

Jövetele nem túl meglepő, ugyanis tavaly Bernd Storck irányítása alatt a belga Mouscron csapatában játszott, míg idén tavasszal már a Bundesliga 2-ben szereplő Wiesadent erősítette a támadó középpályás.

 

„Siedneyt a támadó középpályás posztjára igazoltuk, de más posztokon is bevethető. A Herthában nagyszerű alapokat szerzett, amelyeknek köszönhetően bekerült a német U20-as válogatottba is. Az utóbbi félévet a második Bundesligában töltötte. Egy intelligens, veszélyes és gólerős játékosról van szó, aki 22 évesen még mindig fiatal és ígéretes. Örülünk, hogy a klubunkat választotta és bízom benne, hogy kölcsönösen segíteni tudjuk egymást”

 

mondta Friederől Bernd Storck, a DAC vezetőedzője.

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC felkészülés

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!