Nyitókép: körkép.sk/archív

 

Fordulatos mérkőzésen 3:2-re legyőzte Szered csapatát a KFC.

 

Nem indult ideálisan a KFC utolsó felkészülési mérkőzése; a 27. percben a szerediek oldalról ívelték be a labdát, melyet a hazaiak kapusa a saját hálójába ejtett. Az első játékrész végéig ettől a hibától eltekintve kiegyenlített mezőnyharc folyt.

 

A második félidőre a vendégek több cserét végrehajtva léptek pályára, aminek végső soron meg is itták a levét. Először szerepelt a hazai kezdő tizenegyben a Szakolcáról visszatérő Mihajilo Popović, aki egyenlítő góljával hálálta meg a bizalmat. Egy begyakorolt szögletfigura utáni kavarodásban sikerült megszereznie első találatát. A szerb játékos végig aktív volt és a csapat egyik vezéregyénisége.

 hirdetes_810x300  

 

Hazai győzelem született a KFC-Vasas felkészülési mérkőzésen

 

Ezt követően Domonkos Kristóf használta ki a körülményeskedő védelem adta lehetőséget és egyedül törve a kapura a hálóőr mellett gurítva a labdát szerezte meg a hazaiak vezető gólját.

 

A folytatásban egy védelmi hibát követően a szerediek éltek a lehetőséggel, melyet gólra is váltottak.

 

Az utolsó 15 percben a Vasas ellen duplázó Tóth Gábor kapott minőségi indítást középről, és a kapus mellett előbb elhúzta a labdát, majd ballal gurított a kapuba. Ezzel a tehetséges játékos meg is szerezte a győztes gólt a komáromiaknak.

 

Nyitra megőrizte helyét a Fortuna Ligában, augusztus elsején idegenben kezdik a bajnokságot a komáromiak

 

A hajrában még Krela vihette kapura a labdát, de a szeredi kapus még bele tudott érni a lapos lövésbe.

 

A második 45 perc főleg a komáromiakról szólt, akik győzelemmel hangoltak a jövő heti bajnoki rajtra, melyet Zólyombrézó ellen vívnak majd idegenben.

 

Érdekesség, hogy a szeredieknél a kezdőben kapott helyet Mészáros András, korábbi komáromi játékos, a kispadról pedig a szintén Komáromból induló Lérant Péter dirigált.

 

A DAC-tól visszatérő ifjúsági válogatott játékossal erősít a Komáromi FC

Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.