Nyitókép: dac1904.sk

 

Egy rövid nyári felkészülés után ismét tétmeccsen lép pályára ma a DAC. Ezúttal Szered ellen bizonyíthatnak a sárga-kékek.

 

“Ez már a 7. idény, és mindegyik előtt elgondolkozunk, hogy milyen céljaink, lehetőségeink vannak. Ebben az évadban az ifjúságra is fókuszálunk. Úgy véljük, hogy a sokéves munka gyümölcse beérik. (…) Örülök, hogy nem új edző irányításával kezdjük meg az idényt, hanem Bernd Storck-kal, aki már edzősködött néhány mérkőzésünkön. Ismeri a játékosokat, az ellenfeleket is. Minden adott, hogy felkészülten lépjünk be az új idénybe, és hogy az első helyek valamelyikéért harcoljunk.”

 

nyilatkozta Világi Oszkár klubtulajdonos az új idény rajtja előtt tartott hagyományos sajtótájékoztatón Dunaszerdahelyen.

 

 hirdetes_300x300  

A klubvezetés céljai továbbra is a dobogós hely, valamint az európai kupaszereplés kivívása, eszerint vágnak neki az új évadnak.

 

Mai ellenfelüknél több dunaszerdahelyi múlttal rendelkező korábbi vagy jelenlegi játékos is szerepel – Lérant Péter és Igor Obert az edzői stábban, Ľubomír Michalík, Iván Alex és Mészáros András pedig a pályán küzd majd a sárga-kékek ellen.

 

Szurkolók a stadionban és a TV-k előtt

 

A járványügyi előírásoknak megfelelően körülbelül 6000 szurkoló támogathatja a csapatot a Mol Arénában, ezen kívül az Orange Sport, ill. a huste.tv élő közvetítését követhetik azok, akik otthon, vagy nyaralás közben sem szeretnének lemaradni a szezonrajtról.

 

A napokban az M4 Sport is örvendetes hírrel jelentkezett: a mostani idényben a korábbiaknál többször kerülhetnek a sárga-kékek a magyar sportcsatorna képernyőjére.

 

„Akár 10 meccs is lehet belőle, de mindenképpen több, mint az előző szezonban. A pontos szám a sorsolás és a szlovák televíziók választása alapján alakul majd ki”

 

nyilatkozta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

 

Az M4-es csatorna már a mai találkozót is közvetíti, igaz csak felvételről, 19:53-tól.

 

A DAC-Szered bajnoki mérkőzés 18:00-kor kezdődik, játékvezetők Kráľovič – Štrbo, Vitko.

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga Szered

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.