Nyitókép: körkép.sk/kzs

 

A beharangozott angol hétnek megfelelően ma ismét pályára lép a DAC a Fortuna Liga aktuális idényének 2. fordulójában. Ezúttal a tavalyi újonc Pohronie otthonába látogatnak el Bernd Storckék.

 

Nincs idő lustálkodni, a vasárnapi 6:0-ás szezonrajt után ma hasonlóan jó játékot vár a dunaszerdahelyiektől a mintegy 100 sárga-kék szurkoló, akik jegyet váltottak a Pohronie elleni találkozóra, ahogy a mérkőzést otthonról követők is. Közben fogynak a jegyek a szombati, Nyitra elleni hazai meccsre is, és már valószínűleg több ezren keresték ki a Google-n, hogy ki és mi is az az izlandi HF Hafnarfjördur…

 

De lássuk csak sorjában!

 

 hirdetes_300x300  

Ma este 19 órától a korábban a DAC-nál játékosként és edzőként is megforduló Radványi Miklós védencei ellen kell bizonyítaniuk Kalmáréknak. A Pohronie csapatával idáig csak kétszer csaptak össze még tavaly, mind a két mérkőzés a DAC győzelmével végződött.

 

A Pohronie jól kezdte a szezont, ikszelni tudtak Aranyosmarót ellen, méghozzá kétgólos hátrányból fordítva. Játékvezetők Ochotnický – Bednár, Jánošík. A találkozót élőben közvetíti a huste.tv.

 

Lógó orral mennek haza a szerediek, 6-gólos DAC-győzelem a szezonrajton

 

Indul az utazás…

 

Kedden kisorsolták az Európa-liga első selejtezőkörének párosításait. Ebből gyorsan kiderült, hogy a DAC az izlandi HF Hafnarfjördur ellen lép pályára augusztus 27-én, a sárga-kék szurkolók nagy sajnálatára idegenben. A továbbjutás a járványügyi intézkedések miatt életbe léptetett új szabályok szerint egy mérkőzésen dől el.

 

Európa-liga – Idegenben, Izlandon kell bizonyítania a DAC-nak

 

DAC-Nyitra derbi

 

Az angol hétnek köszönhetően nem kell két hetet várni az újabb hazai meccsre, szombaton ismét megtelhetnek a lelátók (legalább félig). Storckék ekkor Nyitra csapatát fogadják. A találkozóra már megkezdődött az online és jegypénztári jegyértékesítés is.

 

A Pohronie-DAC találkozó itt követhető élőben:

 

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.