Nyitókép: körkép.sk/KZS
Szombaton a DAC-szurkolók kedve szerint „muzsikáltak” Kalmár Zsolték, a nézőtéren zengett a ‘Még, még, még, ennyi nem elég!’. Kalmár és Schäfer András a 6-gólos hazai győzelem után a Nemzeti Sportnak nyilatkoztak.

 

„A negyedik idényemet kezdtem Dunaszerdahelyen, de ilyet még itt nem halottam. Ez tökéletes meccs volt, nagyon élveztük a játékot, nagyon jól ment. Megvoltak a további lehetőségeink, berúghattuk volna a hetedik gólt, mellyel ismét átírtuk volna a klubtörténelmet. De nem vagyunk telhetetlenek. Bízom benne, hogy a jövő hétre is maradt néhány gól a lábunkban. Ugyan sokáig nem tudtunk gólt szerezni, de nem kapkodtunk, nem mentünk egyből a falnak, hanem megjárattuk a labdát ötször, hatszor, kerestük az üres területeket.”

 

nyilatkozta Kalmár Zsolt.

 

DAC – Nitra 6:0 – Egy felejthetetlen meccs és gólgyártás képei, videói

 

 hirdetes_810x300  

„Storck mester felhívta a figyelmünket a péntek esti BL-meccsre, melyen a Bayern nyolc-kettőre lelépte a Barcelonát. Azt mondta, hogy annyi gólt kell szereznünk, amennyi tudunk. Ismét megmutattuk, hogy itt vagyunk, mindenkinek számolnia kell velünk.”

 

mesélte el az öltözői részleteket Schäfer, aki a DAC jelenlegi első helyével, és talán soha nem látott jó mutatóival kapcsolatban megjegyezte, hogy

 

„Ez nagyon jó és szép, de csak akkor ér valamit, ha ezt a teljesítményt tudjuk tartani. Ezért is nagyon fontosak az olyan idegenbeli mérkőzések, mint amilyen a szerdai volt, amelyet sikerült az utolsó percben behúzni. Megyünk tovább, még van mit javulnunk”

 

Kalmár fejben már a Nagyszombat elleni derbire készül.

 

„Remekül sikerült a rajt, megpróbáljuk ezt az eredményességet tovább tartani. De nagyon jól tudjuk, hogy csak most jönnek a keményebb meccsek. Legközelebb jön az örök ellenlábas, a Nagyszombat. Bízom a győzelemben, és ha nyerünk, tovább növeljük az előnyünket a Spartak előtt”

 

Maximum ezer fő a focimeccseken? Összefogtak a szurkolótáborok a kormány tervei ellen

 

A Nemzeti Sport Bernd Storck-kal is készített egy gyors interjút a mérkőzés után, mely itt olvasható.

 

Körkép.sk, nemzetisport.hu

Megosztás:
Címkék: DAC dac-nyitra

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.