Nyitókép: dac1904.sk

 

A DAC utazó keretének minden tagját letesztelték és minden teszteredmény negatív lett COVID-19-re. A csapat már el is indult Izlandra, hogy csütörtökön pályára léphessen a HF Hafnarfjördur ellen az Európa-liga 1. előselejtezőjében.

 

A DAC közlése szerint a csapat, az edzői gárda és a szélesebb stáb is koronavírus-tesztelésen esett át hétfőn délelőtt. A csapat kedden délelőtt még abszolvált egy edzést a Mol Akadémián, majd közös ebéd után 13 órakor elindultak a pozsonyi repülőtérre. Innen 15 óra körül szálltak fel, hogy mintegy négy és fél órányi repülőút után Izlandon landoljanak.

 

Bernd Storck vezetőedző a következő 17 mezőnyjátékosból és három kapusból álló keretet nevezte a találkozóra:

 

 hirdetes_300x300  

Jedlička, Száraz, Veszelinov – Blackman, Davis, Kružliak, Mendez, Müller, Balić, Bednár, Fábry, Friede, Kalmár, Nebyla, Njie, Schäfer, Andzouana, Divković, Ramirez, Malý.

 

A sárga-kékek a mérkőzés előtti utolsó edzést szerdán, a csütörtöki összecsapás kezdési időpontjában és helyszínén tartják.

 

A DAC 2020. augusztus 27-én, csütörtökön abszolválja a 19. európai kupamérkőzését, méghozzá itteni idő szerint 19:15 órakor (vagyis izlandi idő szerint 17:15-kor) a Kaplakrikavöllur stadionban. A találkozót a szlovák RTVS köztelevízió a kettes számú csatornáján élőben közvetíti.

 

dac1904.sk, Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Europa-liga Izland

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.