Nyitókép: archív

 

Nagy iramban és abszolút pozitív mérleggel rajtolt a DAC a Fortuna Ligában, ráadásul az Európa-ligában is sikerült könnyedén venni az első akadályt. A sárga-kékek nyilván a válogatott szünet előtti utolsó bajnokijukat is szeretnék hasonló módon zárni. A ViOn-DAC találkozó 19 órakor kezdődik.

 

Négy forduló után 12 ponttal vezeti a tabellát a DAC, melynek játékosai az izlandi kétgólos győzelem után péntek reggel érkeztek haza. Egy kis pihenő után szombaton már újra edzettek, ma pedig már az aranyosmaróti ellenfélre koncentrálnak.

 

A sárga-kékek a ViOn ellen is szeretnék folytatni a győztes sorozatukat, még ha a játékosok tisztában is vannak azzal, hogy nem lesz egyszerű dolguk.

 

 hirdetes_300x300  

„A hosszú utazásra való tekintettel is egy nehéz akadállyal nézünk szembe. Fejben és fizikálisan is alaposan fel kell készülnünk. Ennek ellenére bízom benne, hogy Aranyosmarótról is sikerül három ponttal távoznunk”

 

mondta Kalmár Zsolt csapatkapitány.

 

Bernd Storck, aki eddig igazán elégedett lehet játékosaival, ma kénytelen lesz megbontani szokásos kezdőcsapatát, Eric Davist ugyanis két hétre eltiltották a múlt heti, Nagyszombat elleni meccs után.

 

Zavarta a Szent Istvános drapi a szlovákokat: Davist és a DAC szurkolóit is megbüntette a Szlovák Labdarúgó Szövetség

 

A hűséges DAC-szurkolók egy csoportja elkíséri a csapatot Aranyosmarótra, a vendégszektorba szóló jegyek már a hét közepén elfogytak. Sokaknak feltehetőleg hosszú ideig ez lesz – vagy a Nagyszombat elleni volt – az utolsó meccs, amin helyben buzdíthatják kedvenc csapatukat. A koronavírus-járvány miatt hozott, szeptember 1-től érvényes intézkedések szerint legalább egy hónapig biztosan nem lehet ezer főnél több szurkoló ott a Mol Arénában. A dolgok jelenlegi állása szerint legkorábban az október 24-i, Slovan elleni hazai meccsen lehet majd nagyobb számú szurkolói közösség jelen a magyar katlanban.

 

Koronavírus: Felvillant a halvány remény. Egy feltételt kell teljesíteni a sporteseményeken való részvételhez

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!