Nyitókép: mlsz.hu

 

Hétfőn elindult a jegyértékesítés a szeptember 24-i budapesti labdarúgó európai Szuperkupa-mérkőzésre. A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának beszámolója szerint a Bayern München-Sevilla FC találkozóra kizárólag az európai szövetség (UEFA) hivatalos oldalán lehet leadni a jegyvásárlási igényeket szerdán 18 óráig. Ha a jegyigénylések száma meghaladja a rendelkezésre álló belépők számát, az UEFA sorsolással dönt arról, hogy kik vásárolhatnak belépőket.

 

Az UEFA augusztus végén hivatalos döntést hozott arról, hogy nézők előtt rendezik meg a budapesti Szuperkupa-döntőt, valamint arról is, hogy a Puskás Aréna teljes nézőtéri kapacitásának 30 százalékát lehet felhasználni a BL-győztes Bayern München és az EL-győztes Sevilla mérkőzésén. Ez azt jelenti, hogy több mint 10 ezer semleges szurkoló számára nyílik lehetőség arra, hogy élőben tekintse meg az világsztárokkal felálló csapatok találkozóját. A belépőket a mai naptól lehet igényelni, kizárólag az UEFA erre létrehozott felületén 30, 60 és 120 eurós jegyárak mellett.

 

Az UEFA jegyregisztrációs felülete szeptember 9-én, 18.00 óráig elérhető a https://supercup.tickets.uefa.com/lottery/welcome_hu.html weboldalon. Egy személy egy árkategóriában két jegyet igényelhet, a két belépő egymás mellé szól.

 

 hirdetes_810x300  

A sorsolást követően az UEFA minden jegyigénylő szurkolót értesít az eredményről, a sikeres igénylőknek néhány nap áll rendelkezésükre, hogy kifizessék a belépők árát (erre VISA és MasterCard bankkártyákkal nyílik lehetőség).

 

További információk az MLSZ honlapján érhetők el.

 

mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!