Nyitókép: nemzetisport.hu/Szabó Miklós

 

Szeptember 24-én rendezik meg a Puskás Arénában az Európai Szuperkupa-mérkőzést, amelyen nagyjából 20 ezer szurkoló vehet részt a helyszínen. Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor interjút adott az M4 Sportnak, amelyben kitért a Bayern München–Sevilla találkozó megrendezésére is.

 

„Az UEFA figyelemmel kíséri az aktuális járványügyi helyzetet, és már a jegyek értékesítése is folyik. Bízom benne, hogy tudnak jönni a nézők”

 

mondta az MLSZ elnöke, aki szerint nem jelent járványügyi kockázatot a nagy számú szurkoló részvétele.

„Összességében nagy problémát nem látunk. Érvényes koronavírus-teszttel jöhetnek [a külföldi szurkolók – a szerk.], mindenkit lázmérőzni fogunk, a távolságtartásra odafigyelünk. Én nem gondolom azt, hogy szignifikáns veszélyt jelentenének az érkező vendégek.”

 

Az európai Szuperkupa-mérkőzésre a két klub egyenként 3 ezer jegyet kapott, rajtuk kívül még nagyjából 14 ezer néző foglalhat helyet a Puskás Aréna lelátóján. Amennyiben az európai szövetség kísérlete sikeres lesz, vagyis a biztonsági szabályok betartásával a mérkőzés nem okoz járványügyi gondot, más nemzetközi találkozókon is visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba.

hirdetes_starlux810x300

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!