Nyitókép: nemzetisport.hu/Tumbász Hédi

 

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott játékosa napokon belül bejelentheti, hogy az NB II-es Debreceni VSC-ben folytatja pályafutását. A hírről a Nemzeti Sport számolt be.

 

Mint írják, értesülésükkel egybecsengenek Kósa Lajos országgyűlési képviselői szavai, aki a Debrecen Televízió Köz-ügy című műsorában csütörtökön elmondta, közel a megegyezés Dzsudzsákkal.

 

„Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe. Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog”

 

mondta a műsorban Kósa Lajos.

 hirdetes_810x300  

 

Dzsudzsákot korábban a nyár folyamán már összekötötték a DVSC-vel, ám akkor nem valósult meg az üzlet. A 108-szros válogatott támadó augusztusban az MTK-tól kért és kapott edzési lehetőséget, majd a Zalaegerszeggel is összekötötték, ám egyik klubbal sem történt megegyezés.

 

A válogatott kapitánya jelenleg Shane Tusuppal készül, aki az utóbbi időben többek között Szoboszali Dominikot is remek formába hozta a koronavírus-járvány ellenére.

 

Dzsudzsáknak rendkívül fontos, hogy mielőbb stabil csapatot találjon, mivel addig Marco Rossi szövetségi kapitány sem számol vele, amíg nincs folyamatos meccsterhelés alatt. Rossit láthatóan nem zavarja, ha egy válogatott játékos az NB II-ben játszik – a szeptemberi Nemzetek Ligájára készülő keretbe behívta a szintén a DVSC-ben játszó Korhut Mihályt is.

 

Körkép.sk, nemzetisport.hu

Megosztás:
Címkék: Dzsudzsák Balázs

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!