Nyitókép: körkép.sk

 

A DAC megpróbálja kihasználni a járványügyi rendeletben hagyott kiskaput, és vállalja, hogy kifizeti bérletes szurkolóinak a koronavírus-tesztet a DAC-Slovan rangadó előtt.

 

A jelek szerint – egyelőre – mintegy 1000 szurkoló juthatna így be a stadionba, ha negatív lesz a tesztje, melyet a derbi napján a stadion előtt végeznek el.

 

Azt szeretnénk, ha a stadionba belépő szurkolók tökéletes biztonságban éreznék magukat. A MOL Aréna valóban biztonságos hely, hiszen itt mindenki ellenőrzött körülmények között élvezheti a mérkőzést, felidézve a telt házas találkozók felejthetetlen hangulatát.

 

fogalmaz honlapján a DAC.

 hirdetes_400x285  

 

Jelenleg 1000 teszt áll klubunk rendelkezésére, de dolgozunk azon, hogy tovább növeljük a tesztkapacitást a hétvégi mérkőzés kezdetéig. A változásokról folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat. A mintavételt szakképzett egészségügyi személyzet fogja elvégezni. Tíz tesztállomás áll majd a szurkolók rendelkezésére, ahol az előzetes regisztrációt követően díjmentesen alávethetik magukat a COVID–19- antigéntesztelésnek.

 

írják, majd kiemelik, hogy csak azt a teszteredményt fogadják el érvényesnek, amelyet az általuk biztosított személyzet ad ki. Más típusú tesztet a beléptetésnél nem áll módjukban elfogadni.

 

A részletekről a klub honlapján érhetők el további információk.

 

Az október 25-i találkozót egyébként élőben közvetíti az Orange Sport és az M4 Sport is.

 

dac1904.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!