Nyitókép: körkép.sk

 

Ahhoz képest, hogy milyen képet próbált festeni a pozsonyi helyzetről ifj. Ivan Kmotrík, egy cseppet sem tartalékos csapat lépett pályára a Mol Arénában. A kezdőcsapatot látva lényegében a megszokott nevek köszöntek vissza.

 

Láthatóan az edzői stáb volt az, akit jobban érintett a koronavírus-fertőzés a Slovannál. A Körkép információi szerint csupán 6 játékos tesztje lett pozitív, ráadásul ők sem a kimondott alapemberek. Míg Kmotrík, aki a pálya szélén rendkívül gondterhelt arcot vágva masírozott, úgy prezentálta a Slovant súlytó válságot, mintha 13 játékost is nehéz lenne összeszedniük, addig a DAC elutasításának hála nyilvánvalóvá vált, hogy szó sem volt válságról.

 

Jobbára kiegyenlített volt a mérkőzés, sok ütközéssel, szabálytalanságokkal. Dominik Kružliak sajnos felvette azt a rossz szokást, hogy Martin Jedlička kapujába talál be – így jutott vezetéshez a Slovan. Balic tényleg fantasztikus szabadrúgásgólja a mai napon végül csak arra volt elég, hogy egy pontot otthon tartsanak a sárga-kékek.

 

 hirdetes_300x300  

Ezzel továbbra is két pont csak a DAC előnye az őt követő Slovan előtt – igaz, a harmadik helyen álló Zsolna még így is 12 pontos hátrányban van a listavezetőhöz képest.

 

A sárga-kékek legközelebb jövő héten, november 1-jén, vasárnap lépnek pályára idegenben Szered csapata ellen, majd a válogatott szünet előtt még egy hazai találkozót abszolválnak a garammentiek ellen.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.