Nyitókép: uefa.hu

 

Ma este 21 órától a Fradi hazai pályán – most még a Groupama Arénában – fogadja a Dinamo Kijev csapatát a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

 

A találkozókra készülvén az UEFA hivatalos honlapja több cikkel is igyekszik beharangozni a szerda esti találkozókat. A nap slágermérkőzése a Juventus-Barcelona összecsapás, ám az UEFA jobban koncentrált Sergei Rebrovra, aki ahogy fogalmaznak, a figyelem középpontjában lesz. Vezetőedzőnk két világsztárral, Lionel Messivel és Kylian Mbappéval került egy összeállításra.

 

írja a fradi.hu

 

Az UEFA hivatalos honlapja ismerteti, hogy Rebrov játékosként két időszakban is erősítette az ukrán csapatot, majd vezetőedzőként is dolgozott három évet a Dinamo Kijevnél. Az ukrán szakember játékosként kilenc, edzőként két bajnoki címet nyert a Fradi szerdai ellenfelével.

 hirdetes_300x300  

Az UEFA idézi is Rebrov meccs előtti sajtótájékoztatón elhangzott mondatait: „Nem szerettem volna ukrán csapatot a csoportunkba, főleg nem a Dinamót. Most a Ferencváros edzője vagyok, így úgy készülünk, mint bármely más együttes ellen.”

 

körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!