Gizella
  • HUF: 358.28
  • USD: 1.21
  • 6 °C
  • 17 °C
sport

Szlovák sportadón ingyen és magyar kommentárral nézhetik a DAC-szurkolók a Nyitra-DAC derbit

Ilyet még nem nagyon pipáltunk...

Nyitókép: illusztráció

 

A válogatott szünet végével visszatérnek a pályára az országos bajnokságok csapatai. Az Orange Sport ráadásul egész hétre ingyenessé tette a hozzáférést kínálatához a szurkolóknak.

 

A DAC szombaton Nyitrán lép pályára a Fortuna Liga 14. fordulójában. A találkozót az Orange Sport közvetíti élőben. Az egyébként fizetős csatorna most különleges akcióval rukkolt elő – a (DAC)szurkolók ingyenesen tekinthetik meg műsorait egész héten.

 

A DAC ennek örömére készített is egy videót, melyben lépésről lépésre bemutatja, mi a teendő az ingyenes hozzáférés aktiválásához, valamint megadta a linket is, amely a kupon beváltásához szükséges.

 

További újdonság – nem is tudunk magunkhoz térni -, hogy a Nyitra-DAC derbi hagyományos szlovák nyelvű kommentárja mellett egy alternatív hangsávon magyarul is élvezheti majd a sárga-kék közönség a meccset Nagy Viktor, a Digi Sport Hu kommentátorának tolmácsolásában.

 

Az már csak a pont az i-n, hogy a DAC-szurkolóknak több nyereménytárgyat is felajánlott az Orange Sport a DAC hagyományos, mérkőzés előtt tippversenyében.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2020. nov. 19. 16:41

Nagyon jo igy kell a magyar nyelvet becsempeszni a szlovak nyelv melle mas teruleteken is. Hajra.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket