Nyitókép: fradi.hu

 

A Juventus otthonában folytatja a már-már álomnak is beillő sorozatát a Fradi. A ferencvárosiak megtartották hagyományos meccs előtti sajtótájékoztatójukat.

 

Serhij Rebrov elondta, hogy a Bajnokok Ligájában csak erős csapatok és minőségi játékosok ellen játszhatnak.

 

Hinni kell abban a futballban, amit elterveztünk. A BL-szereplés egy bónusz nekünk, a csoportkör elején senki sem gondolta, hogy tovább kell jutnunk. Azért vagyunk itt, hogy méltóképp képviseljük Magyarországot és a Ferencvárost. A lényeg, hogy nem szabad félnünk. A Juventusban akadnak vezértípusok, Cristiano Ronaldo mellett érdemes megnézni, milyen játékosok alkotják az együttest, elég Moratát megemlíteni. Hinnünk kell magunkban, és játszanunk kell a futballt.

 

Rebrov újságírói kérdésre elmondta, hogy hiába vannak sérültek a Juventusnál, számos olyan minőségi játékosuk van, akikkel pótolni tudják a kiesőket.

 hirdetes_810x300  

 

A mi játékosaink is túlterheltek, hiszen tízen is válogatottjuktól tértek vissza, és emellett kell helytállniuk a bajnokságban és a BL-ben.

 

mondta Rebrov, aki mellett a brazil Isael Barbosa is válaszolt a sajtónak.

 

Nagyszerű érzés, hogy egy ilyen remek stadionban játszatunk. Minden játékos álma, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessen, örülök, hogy itt lehetünk. Remek játékosok alkotják a Juventust, biztos vagyok benne, hogy minden helyzetre fel vannak készülve. A futballban minden lehetséges, győzni jöttünk, ehhez pedig a meccs végéig kell küzdenünk! Jó formában vagyunk, nem jelent problémát, hogy heti több alkalommal kell játszani, futballistaként ez a dolgunk. Természetesen mindenki jobban szeretne nézők előtt játszani, de most el kell fogadnunk ezt a helyzetet. Fontos, hogy tudjuk, milyen magas szinten mutathatjuk meg magunkat.

 

mondta Isael.

 

fradi.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.