Nyitókép: Komjáthy Petőcz Andrea

 

Nem ment túl jól az a bizonyos szekér, közös megegyezéssel elválnak Miroslav Karhan és a Komáromi FC útjai.

 

A korábbi válogatott játékos tavaly év végén egy nehéz időszakban vette át a KFC irányítását Jozef Olejník után. Voltak jobb szériák a csapat életében, a koronavírus-járvány azonban jócskán csökkentette a pályán lejátszott percek számát.

 

Olyan időszakban, mikor még edzeni sem nagyon engedik a szabályok a csapatokat, nyilván nem lehet kirobbanó teljesítményt várni, azonban a KFC utolsó három meccsén nálánál gyengébb ellenfelek szerezték meg a három pontot.

 

 hirdetes_300x300  

A klub hangsúlyozza, hogy a szerződésbontásra közös megegyezéssel került sor. Azok számára, akik követték a KFC mérkőzéseit, talán nem is túl meglepő a mai döntés. Karhannak nem sikerült – talán nem is akart – közel kerülnie a szurkolókhoz, akik, mikor csak lehetett, ott voltak a lelátókon, és túl sok győzelemnek sem örülhettek a komáromiak.

 

A szlovák országos másodosztály aktuális bajnokságának 12 meccséből csupán ötször tudtak nyerni a lilák, hét alkalommal pedig az ellenfél örülhetett a megszerzett pontoknak. Ráadásul a gólarány sem a legjobb volt – csupán kilencszer találtak be kapuba Karhan védencei.

 

A KFC következő két mérkőzésén a már kipróbált Szijjártó István-Vincze István páros irányítja majd a lilákat, információink szerint Karhan utódjáról – aki a tervek szerint januártól venné át a csapat irányítását – már folynak a tárgyalások.

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.