Elemér
  • HUF: 362.38
  • USD: 1.21
  • 2 °C
  • 12 °C
sport

Fiatal támadó érkezett a DAC-hoz

Brahim Moumou két és fél évre írt alá

Nyitókép: dac1904.sk

 

A marokkói gyökerekkel rendelkező tizenkilenc éves német szélső, Brahim Moumou – aki legutóbb az ŠTK 1904 Somorja együttesénél futballozott – két és fél évre, vagyis 2023. június 30-ig szóló szerződést kötött a DAC-cal. A hírről a klub számolt be.

 

A jobblábas játékos, aki a támadósor bal szélén érzi magát a legjobban, a nagy hagyományokkal rendelkező müncheni TSV 1860 neveltje. A Csallóközbe tavaly nyáron érkezett, amikor is a DAC a somorjai farmcsapathoz küldte a több játéklehetőségért. A szezon őszi felében és a téli felkészülés alatt nyújtott teljesítményével meggyőzte Storck vezetőedzőt, hogy megérdemel egy helyet felnőttcsapatunk keretében.

 

„Nagyon boldog vagyok, amiért szerződést ajánlott a DAC. Sok jót hallottam a klubról, az itteni körülmények kiválóak. Fantasztikus az infrastruktúra, az edzői stáb maximálisan profi, és a csapattársak is jól fogadtak. Gyors, támadó típusú labdarúgó vagyok, aki képes meccseket eldönteni. Elsőrendű célom, hogy bajnoki címhez segítsem a gárdát, továbbá, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjak és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam”

 

nyilatkozta a szerződésaláírást követően Moumou.

 

„Brahim egy nagyon érdekes játékos, akit már a nyáron is kipróbáltunk. Kapott hathónapnyi lehetőséget, hogy a vezetésem alatt gyakorolhasson, emellett pedig Somorján folyamatos játéklehetőség volt biztosítva számára. Télen visszahoztuk Dunaszerdahelyre, és Brahim egy lehetséges alternatívának tűnik a támadósor mindkét szélére. Gyors, jobbal és ballal egyaránt jól lő és a korához képest nagyon ügyes. Mindenképpen komoly lehetőségek rejlenek benne a jövőre nézve”

 

jelentette ki a friss igazoltról Bernd Storck vezetőedző.

 

dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC igazolás

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket