Nyitókép: sme.sk

 

Láthatóan nem csak a publikum, hanem a szövetség játékvezetői bizottsága sem volt elájulva Ivan Kružliak hétvégi teljesítményétől, melyet a Trencsén-DAC találkozó során mutatott.

 

Az RTVS információi szerint a Szlovák Labdarúgó-szövetség Játékvezetői Bizottsága szerdai ülésén úgy döntött, megbünteti Kružliakot a Fortuna Liga 19. fordulójában történt játékvezetői vétsége(i) miatt.

 

A jelek szerint a Trencsén-DAC (3:3) találkozót vezető Kružliak hatmeccses eltiltást kapott, ennek letöltését követően pedig az idény végéig csupán a szlovák országos másodosztályban fújhatja majd a sípot.

 

  hirdetes_300x300   

Mint ismert, hétvégén 3:3-as döntetlent játszott a DAC a Trencsén otthonában. A hazaiak leginkább a játékvezető utolsó döntését sérelmezték, melynek értelmében a hosszabbításban, 3:2-es állásnál büntetőt ítélt a DAC javára egy olyan helyzetben, mely valószínűleg senki szerint sem érdemelt volna tizenegyest.

 

Kružliak a mérkőzés után a Sportnetnek elismerte, hogy hibázott. Mint fogalmazott, rosszul ítélte meg a helyzetet és sajnálja, hogy nem használhatott VAR-t.

 

Kružliakot egyébként a legismertebb és legsikeresebb szlovák játékvezetőnek tartják a szakmában. Több Bajnokok Ligája mérkőzést is vezetett már pályafutása során. Ma épp a Lille-Ajax Amsterdam Európa-ligás mérkőzésen kellene fújnia a sípot.

 

KRUŽLIAKA PRERADILI DO 2.LIGY

Komisia rozhodcov Slovenského futbalového zväzu rozhodla na svojom stradajšom zasadnutí o…

Közzétette: Šport v RTVS – 2021. február 18., csütörtök

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.