Nyitókép: körkép.sk

 

Vasárnap 15 órától a Zsolna csapatát fogadja a DAC a Mol Arénában, ezzel első idei hazai bajnoki meccsükön lépnek pályára a sárga-kékek. A múlt heti trencséni 3:3-as döntetlen után remélhetőleg első idei győzelmét is begyűjti majd a Storck-legénység.

 

A trencsénihez hasonlóan a zsolnai csapat is a támadó foci híve, így nem lenne meglepő, ha sokgólos találkozóra kerülne sor Dunaszerdahelyen. Ráadásul a Zsolna 7 ponttal marad le a második dunaszerdahelyiek mögött a tabellán, így jócskán érdekeltek abban, hogy faragjanak a különbségből.

 

A találkozó előtt Bernd Storck nyilatkozott várakozásairól a mai találkozóval kapcsolatban.

 

 hirdetes_300x300  

„A Zsolna filozófiája hasonló a mienkhez, főleg a fiatal játékosok fejlesztésére összpontosít, akiket aztán igyekszik nagyobb klubokba értékesíteni. A jelenlegi keretükben is sok a tehetség, beleértve a hat U21-es válogatottat is. Igyekszünk visszavágni nekik az őszi vereségért és tíz pontra elhúzni tőlük. Zsolnán szenvedtük el az idénybeli első vereségünket nyolc győzelmet követően, ami élénken él az emlékezetünkben. Bízom benne, hogy a védekezésben figyelmesebbek leszünk, mint egy hete Trencsénben, és hogy sikerül megnyerni a párharcokat. Abban az esetben meggyőződésem, hogy a támadószekciónkban megvan a kellő minőség ahhoz, hogy sikerrel vegyük az összecsapást”

 

A vezetőedző négy sérült – Vida, Davis, Friede, Veszelinov – és egy eltiltott – Balić – játékosát is kénytelen nélkülözni, Divković és Schäfer azonban immár bevetésre készek.

 

„A Trencsén elleni összecsapás előtt mindössze három napot edzettek együtt a csapattal, ezért csak menet közben küldtem őket pályára. Most azonban százszázalékos állapotban vannak, bővítve a lehetőségeinket a kezdőcsapat felállításában”

 

tette hozzá Storck.

 

A ma délutáni találkozót élőben közvetíti az Orange Sport, az M4 Sport+, valamint a fortunaliga.tv internetes televízió.

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Zsolna

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!