Nyitókép: sport.sk

 

Komoly, 3:1-es vereséget szenvedett a DAC Pozsonyban. A Slovan már az első 10 perc után kétgólos előnyben játszott, a további hazai gólok pedig jóformán csak a szerencsén, és Jedlička védésein múltak.

 

Rakéta módjára robbant a Slovan a szombat délutáni rangadón. Vladimir Weiss már a 3. percben vezetéshez juttatta a csapatát, majd egy bőven vitatható büntető értékesítésével a 11. percben 2-re növelte a hazaiak előnyét.

 

Az első 25 percben leginkább zavarodott DAC-játékosokat lehetett látni a pályán, majd fokozatosan kezdtek magukra találni Kalmárék. A 32. percben egy teljesen szép összjátékból szerzett gólt Divkovic a DAC-nak, ezzel életben tartották esélyeiket a pontszerzésre a sárga-kékek.

 hirdetes_300x300  

 

Ezt követően már itt-ott láthattunk próbálkozásokat a DAC részéről a Slovan térfelén, azonban sok elbaltázott helyzet jellemezte a találkozót.

 

A második játékrészben koncentráltabban léptek pályára Storck védencei, az 57. percben mégis Moha vette be Jedlicka kapuját. Néhány pillanattal később kishíján négyre növelte berúgott góljai számát a Slovan, épp csak a szerencsén múlott, hogy Moha közelről mellévágta a labdát.

 

Annyi biztos, hogy így nehéz lez ma a sárga-kékeknek megünnepelni 800. bajnoki meccsüket, főleg, hogy a Slovan már 10 ponttal elhúzott a tabellán.

 

Slovan – DAC

3:1

03′  Weiss, 11′  Weiss, 57′  Moha ill. 32′ Divković

 

Sárga lap: 47. De Marco, ill. 18. Schäfer, 40, Ramirez, 84. Taiwo
DAC: Jedlička – Blackman, Müller (76. Nicolaescu), Kružliak, Beskorovainyi (63. Davis) – Schäfer – Balić (91. Andzouana), Christie-Davis – Divković (76. Taiwo), Ramirez, Kalmár (K)
Slovan: Greif – Medveděv, Bajrić, Bozhikov (K), De Marco – Nono (69. Rabiu), De Kamps – Daniel, Weiss (91. Strelec), Moha (77. Henty) – Ožbolt (77. Ožbolt)

A mérkőzés statisztikája:

Lövések: kapura: 8:4 , mellé: 2:3
Szabadrúgás: 25:15
Szöglet: 1:5
Les: 3:5

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!