Nyitókép: dac1904.sk

 

Szombat délután 17 órakor kezdetét veszi a DAC számára a Fortuna Liga aktuális idényének rájátszása. A felsőház első fordulójában Aranyosmarót csapatát fogadják a sárga-kékek.

 

Mint ismert, a 12 csapatos mezőny 6-6 csapatosra oszlott az alapszakasz 22 fordulójának befejezése után. Míg a felsőház a továbbiakban a bajnoki címért küzd, addig az alsóházban a bennmaradás a cél. A rájátszás során minden csapat 10 találkozót abszolvál, mindenki megmérkőzik mindenkivel.

 

Marko Divković számára különlegesnek ígérkezik a mai nap, hisz 100. élvonalbeli meccsén léphet pályára.

 

 hirdetes_810x300  

„Boldog és egyúttal büszke vagyok erre a számra, a száz meccs nem kevés. Köszönöm a klubnak a bizalmat és bízom benne, hogy még sokszor pályára léphetek a DAC színeiben. Szintén remélem, hogy győzelemmel ünnepeljük ezt a jubileumot. Nem lesz egyszerű dolgunk, az Aranyosmarót jó formában van, ám mi szeretnénk bizonyítani és otthon tartani a három pontot”

 

nyilatkozta a klub honlapján a horvát támadó, aki a napokban meghívót kapott hazája U21-es válogatottjába az Európa-bajnokságra.

 

Fortuna Liga: Kalmár Zsolt 2020 legjobbja!

 

A DAC és a ViOn 30. alkalommal mérkőzik meg egymással és bár az eddigi meccsek eredménye a DAC felé billenti a mérleg nyelvét, érdemes figyelembe venni, hogy ebben a szezonban rendkívül sikeres a 13 gólt szerző Filip Balaj, valamint a 6 gólt és 10 gólpasszt jegyző Dávid Hrnčár.

 

A találkozót most is élőben közvetíti a fortunaliga.tv internetes televízió.

 

Marco Rossi keretet hirdetett, újoncokat is behívott a vb-selejtezős meccsekre

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!