Nyitókép: sport.sk
2:0-ás győzelemmel kezdte a Fortuna liga aktuális idényének felsőházi rájátszását a DAC. Bár a sárga-kékek hosszú ideig nem találtak receptet az aranyosmaróti védelemre, a 74. percben Kalmár bombájával megtörte a jeget, Ramirez pedig a hajrában feltette az i-re a pontot.

 

Teljesértékű munkával tért vissza a pályára Eric Davis, így a lehető legerősebb összeállításban léptek pályára a sárga-kékek. Az első félidő nem volt túl izgalmas, bár küzdelemből nem volt hiány, az első kapura tartó lövésre mintegy 40 percet kellett várni. Bár a DAC-nál volt többet a labda, mégis hiányzott a kreativitás a játékukból.

 

A második játékrészre már egy harcosabb DAC lépett pályára, jóformán ki sem engedték az aranyosmarótiakat a térfelükről. Ramirez és Balic is kihagyott egy-egy komoly helyzetet, mikor is Kalmár a 74. percben már nem passzolgatott tovább, hanem 18 méterről a balsarokba bombázott.

 

Ez láthatóan felszabadította a hazaiakat, Ramirez fejesgólja pedig már egy gyönyörű Davis-beadásból született meg.

 hirdetes_810x300  

 

DAC – Aranyosmarót

2:0 (0:0)

 

Góllövő: 74. Kalmár, 89. Ramirez

Sárga lap: 71. Christie-Davies, ill. 68. Čonka
DAC: Jedlička – Blackman, Müller, Kružliak, Davis – Balić, Christie-Davis, Schäfer, Divković (78. Andzouana) – Ramirez, Kalmár (K) (88. Nebyla)
Aranyosmarót: Chovan – Čögley, Menich, Čonka – Pintér, Moško – Hrnčár, Duga, Tóth (58. Grozdanovski), Kovaľ (70. Kyziridis) – Ďubek (K) (85. Švec)

 

A mérkőzés statisztikája:

Labdatartás: 55% : 45%
Lövések: kapura: 4:0, mellé: 5:4
Szabadrúgás: 14:13
Szöglet: 7:2
Les: 4:1

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!