Nyitókép: mti

 

A magyar női kézilabda-válogatott bravúros játékkal, 31:23-ra megverte a szerb válogatottat a győri olimpiai selejtezőtorna második fordulójában, ezzel szinte biztosan biztosította helyét a nyári tokiói olimpián. Ahhoz, hogy kijelenthető legyen az olimpiai kvalifikáció, már csak az kell, hogy az oroszok a papírformának megfelelően megverjék a kazahokat.

 

Pénteken a várakozásoknak megfelelően magabiztos, 27-gólos győzelemmel megverte a kazah válogatottat a magyar nemzeti csapat, akik már akkor a szerbekre készültek fejben. A magyar lányok a találkozó kezdetétől a végéig szívét, lelkét kitette a pályára, küzdöttek, akartak és ez több mint elég is volt a győzelemhez.

 

Amennyiben ma este az olimpiai címvédő oroszok megverik a kazahokat, úgy már biztosan olimpiai résztvevő a magyar együttes.

 

 hirdetes_810x300  

A magyar válogatott vasárnap este 20:30-tól az oroszok ellen lép pályára, a négyes csoportból az első két helyezett jut ki az olimpiára. A magyarok eddig két győzelemmel vezetik a csoportot.

 

Magyarország: Bíró – Márton 3, Kovacsics 6, Kisfaludy 1, Tomori, Kiss N. 1, Lukács 4, cserék: Szöllősi-Zácsik 7, Szucsánszki 1, Klujber 1, Háfra 2, Helembai 1, Csiszár-Szekeres, Schatzl 4, Janurik, szövetségi kapitány: Elek Gábor

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.