Nyitókép: dac1904.sk

 

Amint az ismert, Kalmár Zsolt, a DAC és a magyar válogatott középpályása az Andorra elleni vb-selejtező során megsérült. Marco Rossi szövetségi kapitány és Bernd Storck, a DAC vezetőedzője is érthető módon aggódik játékosáért, aki pénteken klubja közösségi oldalán jelentkezett be egy videóval, amiben állapotáról beszélt.

 

„Szerencsére úgy érzem magamon, hogy egyre jobb a térdem (…) kiderült, hogy szakadás nincs szerencsére (…) tényleg úgy érzem magam, hogy a térdem stabil”

 

Kalmár kiemelte, hogy szombaton találkozik egy térdspecialistával is, aki remélhetőleg már pontos diagnózist tud mondani, egyúttal a megfelelő kezelést is elő tudja írni.

 

„Biztosan sok kezelésen részt kell vennem (…) május végén már vissza akarok térni a bajnokságba”

 

 hirdetes_810x300  

mondta Kalmár, aki láthatóan bizakodóan tekint a jövőre.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a részben hazai rendezésű Eb-re készülő magyar válogatott júniusban két felkészülési mérkőzést is abszolvál Ciprus, ill. Írország ellen. A nemzeti keret tagjai a tervek szerint az OTP Bank Liga május 8-i befejezését követően egy héttel találkoznak Telkiben, majd a légiósok is csatlakoznak saját bajnokságaik végeztével. Ezt követően egyhetes edzőtábor következhet Ausztriában, majd június 4-én Ciprus, június 8-án pedig Írország ellen léphetnek pályára a Szusza Ferenc Stadionban.

 

Ciprus és Írország elleni meccsekkel hangol az Eb-re a magyar válogatott

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.