Nyitókép: a KFC Komárno facebook-oldala

 

Gólnélküli döntetlennel zárult a szombati Bártfa-KFC Komárom másodosztályú bajnoki mérkőzés, így a lilák egy ponttal térnek haza.

 

A találkozó előtt a komáromiak felhívták a figyelmet arra, hogy a bártfai csapat kiesőhelyen tanyázik, emiatt minden pontért élet-halál harcot vívnak a hátra lévő fordulókban.
Szombaton tehát kulcsfontosságú lesz, hogy a góltermelésünket tökéletesen záró védelemmel párosítsuk. Miloslav Bréda, aki megannyi mérkőzésen a csapatunk támaszának bizonyult és akinek a bivalyerős Kassa ellen végre sikerült lehúznia a rolót, így készül a szombati csatára:
“Az edzőnkkel a hét során megbeszéltük, hogy hogyan képzeli el a játékunkat, ez alapján zajlottak az edzések is. Bártfára a hazai győzelmet megyünk igazolni és ezen felelősségünk tudatában készülünk.”

 

Bártfa – KFC Komárno

0:0

 

forrás: a KFC Komárom facebook-oldala

 

Már a mérkőzés előtt tudtuk, hogy kisebb sérülések miatt Mihajilo Popovićra és Martin Šimkora sem számíthattunk, a bemelegítés során azonban sajnos Saláta Kornél is kidőlt a védelemből. A csapat azonban kitett magáért és sikerült egymás után a második mérkőzésünket is kapott gól nélkül lehoznunk, amely ma egy újabb értékes pontot jelentett!

 

 hirdetes_810x300  

értékelt közösségi oldalán a KFC.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.