Nyitókép: 888.hu

 

Rendkívül rossz híreket kapott szombat este Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: Kalmár Zsolt a térdsérülése miatt lemarad a nyári Európa-bajnokságról – számol be a nemzetisport.hu.

 

Marco Rossi már az Andorra utáni győzelem után aggodalmát fejezte ki középpályása sérülése miatt, aki egy felugrás után rosszul ért földet, majd térdkötéssel kellett lekísérni a pályáról. A lefújás után két mankóval a hóna alatt tért vissza a pályára, és bár az első diagnózisok után optimistán nyilatkozott, a szombati vizsgálatok sajnos a vártnál rosszabb eredményeket hoztak.

 

Mondhatni, a lehető legrosszabb forgatókönyv valósult meg: a DAC 25 esztendős középpályását képviselő EM Sports Consulting szombat este a hivatalos Facebook-csatornáján tette közzé, hogy a vizsgálatok külső oldalszalag-szakadást állapítottak meg a bal térdében.

 

Injury Report ??
.
?? Az előzetes félelmek sajnos beigazolódtak, a vizsgálatok külső oldalszalag szakadást állapítottak…

Közzétette: EM Sports Consulting – 2021. április 3., szombat

 

 hirdetes_810x300  

Mint a nemzetisport.hu fogalmaz, az ilyen jellegű sérülések után általában 4-6 hónap a felépülési idő, így a bombaformában lévő Kalmár biztosan lemarad az Eb-ről, valamint nagy valószínűséggel a Fortuna Liga-beli gólkirályi ambícióinak is búcsút inthet ebben az idényben.

 

Kalmár Zsolt: Nincsenek nagy fájdalmaim

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!