Nyitókép: zoznam.sk

 

Döntetlen született a hétvége slágermeccsén. A Fortuna Liga felsőházi rájátszásában 2:2-es eredménnyel zárult a DAC-Slovan rangadó.

 

Az első félidő tagadhatatlanul a Slované volt. A pozsonyiak már a 6. percben megszerezték a vezetést, miután Jedlička elsodorta a 16-oson belül a Slovan csatárát. A játékvezető rögtön büntetőt ítélt, amit Holman magabiztosan értékesített. A 40. percben a hazaiak is büntetőt reklamáltak, amit a VAR szerint nem érdemeltek meg, így folytatódhatott a játék. A DAC védősora továbbra is gyenge formát mutat, Jedlička védései nélkül már az első félidő végére sokkal rosszabb lett volna az állás…

 

A második játékrész elején legalább két percnyi tanácskozás után végül a DAC-nak is büntetőt ítélt a játékvezető, miután Taiwot Bajric gáncsolta a tizenhatoson belül. A büntetőt Ramirez magabiztosan értékesítette, ezzel kiegyenlítettek a sárga-kékek.

 

 hirdetes_400x285  

A pozsonyiak láthatóan nem elégedtek meg a várható egy ponttal, több komoly helyzetet is sikerült kialakítaniuk. A 77. percben aztán át is vették ismét a vezetést. Nebyla mintha elaludt volna a kapu előtt, Bajric gond nélkül talált be a kapuba 5 méterről.

 

Mindössze 11 perc elteltével a csereként beálló Divkovic passzolt Davis elé, aki középre beadva Ramirez fejére tette a labdát. 2:2. Bár a találkozó végén még egy szöglet járt volna a DAC-nak, a játékvezető úgy gondolta, ebből a meccsből ennyi elég volt. A lefújást követően már hiába reklamáltak a sárga-kékek.

 

FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY – ŠK SLOVAN POZSONY 2:2 (0:1) 

 

Góllövők: 53. Ramirez (11m), 88. Ramirez, ill. 7. Holman (11m), 77. Bajrić

Fortuna Liga, rájátszás, 4. forduló, MOL Aréna, Dunaszerdahely, 2021.04.11., 16:00
Játékvezetők: Očenáš – Bednár, Poláček
Nézőszám: nézők nélkül

Sárga lap: 6. Jedlička, 60. Nebyla, ill. 68. Holman
DAC: Jedlička – Sommer, Kružliak (K), Beskorovainyi, Davis – Blackman, Christie-Davies (46. Taiwo), Nebyla (83. Nicolaescu), Andzouana (68. Divković) – Balić (78. Schäfer), Ramirez
Slovan: Ružinský – Medveděv, Bajrić, Bozhikov (K), Pauschek – Čavrić (72. Daniel), De Kamps, Nono, Moha – Holman (72. Strelec), Henty (84. Abena)

A mérkőzés statisztikája:

Labdatartás: 43% : 57%
Lövések: kapura: 3:8, mellé: 1:2
Szabadrúgás: 11:23
Szöglet: 1:9
Les: 2:1

 

cikkünk frissül!

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.