Nyitókép: sport.sk

 

Meglepetésre nagyszombati győzelem született szombat délután a Téglamezőn. A Spartak 2:1-re tudta legyűrni a Slovant. Mindeközben a DAC is otthon tudta tartani a három pontot, így némileg sikerült csökkenteni a pozsonyiak előnyét, igaz, a nagyszombatiak továbbra is ott lihegnek a DAC nyakában.

 

A sárga-kékek már a 8. percben megszerezték a vezetést Ramirez révén, majd a 21. percben kettőre növelték előnyüket mikor Balic beadását Divkovic fejelte a kapuba. A második játékrész utolsó perceiben még Taiwo borzolta meg a kedélyeket, mikor egymás után két egyértelmű gólhelyzetet hagyott ki. Az eredmény így maradt 2:0 a hazaiak javára.

 

Általánosságban elmondható, hogy mind a két fél játékát temérdek hiba jellemezte, ettől függetlenül a három pont, az három pont, mely most Dunaszerdahelyen maradt.

 

 hirdetes_810x300  
DAC-Trencsén
2:0

Gólszerzők: Ramirez, Divkovic

 

FC DAC: Jedlička – Sommer, Kružliak (C), Beskorovainy, Davis – Schäfer, A. Balić – Divković, Nebyla, Andzouana – Ramírez.
Náhradníci: Száraz, Veszelinov – Christie-Davies, Müller, Njie, Moumou, Friede, Taiwo, Nicolaescu.

AS Trenčín: Kukučka – Yem, Rodriguez da Silva, Križan, Pirinen – El Mahdioui – Ghali, Zubairu, Kadák, Corryn – Čataković (C).
Náhradníci: Šemrinec – Kapuadi, Madu, Ikoba, Lavrinčík, Letenay, Slávik, Tučný, Ligeon.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!