Nyitókép forrása: archív felvétel

 

2:1-re győzött otthon a Komáromi FC, ezzel sikerült értékes pontokat otthon tartania. Mint arról korábban beszámoltunk, a találkozó előtt csupán egy ponttal előzte meg a tabellán mai ellenfelét a komáromi gárda, így fokozottan fontos volt, hogy megnyerje a mai párharcot.

 

Az első félidőben nem láthattak gólt a mérkőzést az internetes élő adásban követő szurkolók, bár Pastorek és Abraham is eltalálta a felső lécet. A második félidő azonban már fordulatosabbra sikerült. A vezetést a vendégek szerezték meg a második játékrész elején, mikor kihasználták a hazaiak megingását. A komáromiak azonban néhány percen belül egy-egy szögletből egyenlíteni tudtak, majd meg is fordították az eredményt. Először Szetei vágta kapásból a hálóba a labdát, majd Tóth fejelte be a beívelést.

 

A hazaiak tovább növelhették volna előnyüket, de Nguidjol csak a kapufát találta el. A vendégek mindent megtettek a győzelemért, az utolsó percegik izzasztották a komáromi védelmet. Ettől függetlenül teljesen megérdemelten győzött ma Komárom.

 

 hirdetes_300x300  

Komáromi FC – Slavoj Tőketerebes

2:1

 

forrás: a Komáromi FC fb-oldala

 

A találkozó itt nézhető vissza.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!