Nyitókép forrása: a KFC Komárom fb-oldala

 

Vasárnap délelőtt Pozsonyba látogat a Komáromi FC alakulata, hogy középmezőnybeli riválisuk, Pozsonyligetfalu csapata ellen szálljanak harcba a pontokért. Ligetfalu mindössze két ponttal előzi meg a lilákat a tabellán, így egy komáromi győzelem a tabellán is előrelépést jelentene Németh Szilárd védenceinek.

 

Ősszel egygólos győzelmet arattak a komáromiak mai ellenfelük felett, a téli havas felkészülés során azonban 2:1-re alulmaradtak. A találkozó előtt Martin Šimko, a KFC védője beszélt a klub közösségi oldalán:

 

“Szombat óta jó a hangulatunk, örülünk, hogy sikerült megfordítani a mérkőzés állását és nyerni. Készülünk a vasárnapra, kiegyensúlyozott ellenfél vár ránk, remélem, hogy sikerül az újabb győzelem.”

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, múlt héten hazai pályán sikerült 2:1-re megverni Tőketerebes csapatát, ami fontos önbizalomnövelő volt az egy héttel korábbi, Somorja elleni fiaskó után. A találkozó utáni értékelésében Németh Szilárd vezetőedző kiemelte, hogy már az első tizenöt percben eldönthették volna a mérkőzést, ami jócskán megkönnyítette volna a dolgukat.

 hirdetes_810x300  

 

„(Pastorek) Joci eltalálta a felsőkapufát, Paťo Abrahámnak volt egy tiszta helyzetje, (Tóth) Gabi berúghatta volna a ziccert. Az ilyeneket be kell rúgnunk és akkor könnyebb lett volna a mérkőzés. Pont ez az, ami idegesít, ezt gyakoroljuk szerdától és nem tudunk gólt rúgni.”

 

fogalmazott Németh, akinek csapata végül 0:1-es helyzetből tudott felállni és fordítani.

 

A mai találkozón a következő felállásban lépnek pályára a komáromiak:

 

forrás: a KFC Komárom facebook-oldala

 

A 10:30-kor kezdődő találkozót a Futbalnet TV közvetíti élőben.

 

 

 

Megosztás:
Címkék: KFC komáromi fc

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!