Nyitókép: Komjáthy Petőcz Andrea/archív felvétel

 

Szombaton (május 15.) Besztercebánya elleni szezonbeli utolsó hazai mérkőzésén hosszú idő után újra szurkolók előtt lép pályára a Komáromi FC.

 

A szlovák országos másodosztály utolsó előtti fordulójában az éllovas Besztercebánya csapatát fogadja Komáromban a KFC. Miután az MFK Dukla közel áll ahhoz, hogy a következő idényt a Fortuna Ligában kezdje meg, így mindenképpen győzelmi kényszerrel érkezik a lilákhoz, miközben a komáromiak szívesen vágnának vissza a Slovnaft Cupban elszenvedett szerencsétlen vereségükért.

 

„Ősszel egyoldalú, négygólos vereséget szenvedtünk, azonban azóta a szlovák kupa nyolcaddöntőjében is találkoztunk, ahol gólnélküli döntetlent követően a büntetőrúgásoknál elpártolt mellőlünk a szerencse. A két csapat jelenlegi formája ingadozó, de mi a máriatölgyesi zakóra (a KFC 3:0-ra kapott ki – a szerk. megj.) sokkal jobb játékkal és eredménnyel akarunk válaszolni.”

 

fogalmaz közösségi oldalán a komáromi klub, miközben hátvédjüket, Marek Pittnert is megszólaltatták a mai találkozó kapcsán.

 hirdetes_810x300  

 

“Sajnáljuk a máriatölgyesi mérkőzést, nem hoztuk az elvárt eredményt és szerintem szerencsénk sem volt, hiányzott a kellő nyugalom a befejezéseknél. Már a Besztercebányára kell készülnünk, akik a feljutásra törekednek. Egy hetünk volt felelősségteljesen felkészülni, bízok benne, hogy sikerül jó játékot és eredményt produkálnunk.”

 

Újra szurkolók előtt

 

Tekintettel arra, hogy hétközben a Közegészségügyi Hivatal feloldott néhány eddig érvényben lévő szigorítást, a KFC utolsó idei hazai meccsére is kilátogathatnak már a szurkolók. A legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglalták össze azok számára, akik szeretnék a helyszínen buzdítani kedvenc csapatukat:

 

– A stadion kapacitásának 25%-ig érkezhetnek látogatók, ami 240 főt jelent – csak a lelátón lesz megengedett a tartózkodás
– 36 óránál nem régebbi negatív PCR/LAMP teszt vagy 12 óránál nem régebbi antigén teszt szükséges
– A kapukat 15:00-kor nyitjuk meg, a belépés előtt minden látogató köteles megadni a személyi adatait (név, lakcím, telefonszám, születési dátum). A sorban állás elkerülése érdekében privát üzenetben (nem kommentben!) vagy Hajabács Gábornak üzenetben előre elküldhetik az adataikat, azonban kérjük, így se hagyják a belépést az utolsó pillanatokra, mivel a kapacitás elérése után nem kerülnek beengedésre
– A stadion területén maszk vagy reszpirátor viselete kötelező. A lelátón csak minden második sorban, egymás közt három ülőhelyet kihagyva ülhetnek. Az egy háztartásban élők egymás mellett is ülhetnek (a rendezői szolgálat felkérheti a látogatókat személyi igazolványuk felmutatására)

 

Azok számára, akik inkább otthonuk kényelméből követnék a találkozót, vagy nem fértek be a 240 fős szurkolói keretbe, az alábbi linken tekinthetik meg élőben a 17 órakor kezdődő találkozót.

 

reprofoto/futbalnet.sk

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!