Nyitókép: Komjáthy Lóránt

 

Ahogy a Fortuna Ligában, úgy a szlovák országos másodosztályban is véget ér a szezon. A II. liga zárófordulójában Szakolcára látogatnak a komáromiak.

 

A komáromiaknak nem kell kieséstől tartaniuk, de továbbra is céljuk a tabella 6. helyének elérése, amihez a lehető legjobb eredményre lenne szükségük. A szakolcai csapat eközben még harcban áll a dobogó harmadik fokáért, így minden bizonnyal érdekes mérkőzést láthatnak majd ma a szurkolók.

 

A találkozó előtt Mihajilo Popović, a komáromiak védője nyilatkozott a klub közösségi oldalán, aki tavaly nyáron épp a szakolcaiaktól tért vissza a KFC-hez.

 

 hirdetes_400x285  

“A legutóbbi mérkőzésen megmutattuk, hogy a nehezebb mérkőzések jobban fekszenek, az “underdogs” pozícióban jobban játszunk. Most Szakolcára megyünk, aki szintén nehéz ellenfél, nem véletlenül vannak az élmezőnyben. Én személy szerint örülök, hogy viszont láthatom egykori csapattársaimat, de ez minden. Sok csapatban játszottam már, úgy készülök, ahogy minden meccsre. Nem kételkedem abban, hogy mindenki 100% felett szeretne teljesíteni. Az ilyen meccseken, ahol jó ellenféllel játszunk egy jó pályán, nem hiányozhat a motiváció.”

 

A 17 órakor kezdődő találkozó az alábbi linken követhető élőben.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!