Nyitókép forrása: reprofoto

 

Štefan Tarkovič szlovák szövetségi kapitány is keretet hirdetett a jövő héten kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra. Eszerint a csallóközi Bénes László is tagja lesz az utazó keretnek.

 

Bénes egyébként a keddi, Bulgária elleni 1:1-es döntetlennel végződő felkészülési mérkőzésen betalált, így nem is csoda, hogy részese lehet az Eb-nek.  Bénesen kívül tagja a keretnek a Fradiban játszó Robert Mak, és a korábban a DAC-ot erősítő Ľubomír Šatka is.

 

A szlovák válogatott június 6-án 17:30-tól Bécsben találkozik az osztrák válogatottal, majd június 9-én indulnak Szentpétervárra, ahol június 14-én a lengyelekkel, június 18-án pedig a svédekkel mérkőznek meg, majd június 23-án Sevillában a spanyolokkal csapnak össze.

 

 hirdetes_810x300  

 

 

Kapusok: Martin Dúbravka (Newcastle United), Dušan Kuciak (Lechia Gdansk), Marek Rodák (FC Fulham)
Védők: Peter Pekarík (Hertha BSC), Ľubomír Šatka (Lech Poznaň), Denis Vavro (SSD Huesca), Milan Škriniar (Inter Milan), Tomáš Hubočan (Omonia Nicosia), Dávid Hancko (Sparta Praha), Martin Koscelník (Slovan Liberec), Martin Valjent (RCD Mallorca)
Középpályások: Marek Hamšík (IFK Göteborg), Stanislav Lobotka (SSC Neapol), Patrik Hrošovský (KRC Genk), Juraj Kucka (Parma Calcio), Ondrej Duda (1. FC Köln), Róbert Mak (Ferencvárosi TC), Vladimír Weiss (Slovan Bratislava), László Bénes (FC Augsburg), Jakub Hromada (Slavia Praha), Lukáš Haraslín (Sassuolo Calcio), Tomáš Suslov (FC Groningen), Ján Greguš (Minnesota United)
Támadók: Michal Ďuriš (Omonia Nicosia), Róbert Boženík (Feyenoord Rotterdam), Ivan Schranz (FK Jablonec)

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!