Nyitókép: Laky Erzsébet

 

Izgalmas pillanatok, reményteljes szurkolás és sok mosoly, tréfa. Többek között így jellemeznénk a László Kálmán emlékkupát Nagyszarván.

 

Napsütéses szombat délután több futball-labda landolt a nagyszarvai focipályán. Izgatott és elszánt régióbeli focisták, valamint a kilátogatott nézők is vártak a mérkőzés kezdetét jelsző bírói sípszóra.

 

 hirdetes_400x285  

 

 

A július 10-i László Kálmán emlékkupán Nagyszarva, Felbár, Tárnok, illetve Csallóköznádasd csapatai vettet részt a jó hangulatú rendezvényen. A helyi sportosok többféle ételt és hűsítőt, csapolt sört, valamint üdítőt árusítva gondoskodtak a frissítőről.

 

 

Makky Évi szervezőtől, a sportszervezet pénztárosától, segítőjétől megtudtuk, hogy a hagyományok szerint minden évben négy csapat vesz részt az emlékkupán. Mint mondta, a községben egyetlen csapatuk játszik a felnőttek kategóriájában. Ők a hetedik ligában játszanak. A sportklubnak jelenleg megközelítőleg 25 tagja van.

 

 

László Zoltán polgármester elégedetten és örömmel beszélt arról, büszke arra, hogy ilyen emlékező kupát tartanak a községben. Az önkormányzat lehetőségeihez mérten segíti a nagyszarvai sportszervezetet.

 

 

A nagyszarvai sportszervezet rendezésében tartott emlékkupa nemes és példaértékű kezdeményezés. Legfőképpen azért, mert egy olyan személy emlékét őrzi, aki rengeteget tett a nagyszarvai sportéletért, fociért. Bízunk abban, hogy ezt a hagyományt a jövőben is megtartják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet (fotó és szöveg)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.