Nyitókép: Tokió, 2021. július 25. Szöllősi-Zácsik Szandra (k) a világméretű koronavírus-járvány miatt elhalasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női kézilabdatornája B csoportjában játszott Magyarország-Franciaország mérkőzésen a Jojogi Nemzeti Sportcsarnokban 2021. július 25-én. MTI/Czeglédi Zsolt

 

A magyar női válogatott 30-29-re kikapott a francia csapattól vasárnap a tokiói olimpia női kézilabdatornájának első fordulójában.

 

Hősiesen küzdöttek a magyarok a riói ezüstérmes franciák ellen. A nagy iramban játszó és keményen védekező franciákkal szemben nem volt könnyű dolguk Elek Gábor védenceinek. A félidőt 15-12-es előnnyel zárták a franciák, de az utolsó 10 percben is még csak 26-24 volt az állás, így teljesen nyitott volt a találkozó kimenetele.

 

„Volt, ami működött, és volt, ami nem, mert itt a végén már mindent megpróbáltunk, de azt gondolom, hogy ebből az egészből erőt meríthetünk. A franciák sem gondolták volna talán előzetesen, hogy így fognak örülni annak, hogy meg tudtak verni minket.”

 

nyilatkozta a találkozó után Elek Gábor.

 hirdetes_300x300  

 

Körkép.sk, mti

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!