Nyitókép: nemzetisport.hu/ Szabó Miklós

 

Egybehangzó török lapértesülések szerint a török labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Göztepe szeretné soraiban tudni a Dunaszerdahely 22 éves tehetségét, Schäfer Andrást – írja a nemzetisport.hu.

 

Schäfer András nemrég azt nyilatkozta, egyelőre nem tudja klubot vált-e a nyáron, de az biztos, hogy csak olyan csapathoz igazolna, amelyben megfelelő játéklehetőséget kapna.

 

A Dunaszerdahely fiatal tehetségét már több csapattal is szóba hozták, szombaton pedig a török sajtó pedzegette, hogy a Süper Lig elmúlt idényében a tabella tizedik helyén végző Göztepe élénken érdeklődik a magyar válogatott játékos iránt.

 

  hirdetes_300x300   

A DAC fiatal játékosa jól mutatkozott be a részben hazai rendezésű Eb-n, a Fortuna Liga előző idényében pedig 31 tétmérkőzésen 3 gólpasszt jegyzett.

 

A transzfernek azért is lehet alapja, mert a Göztepe eddigi átigazolási aktivitása egészen figyelemre méltó: már öt játékost szerződtetettek, köztük Cherif Ndiayét, akiért 1.15 millió eurót sem sajnált a török csapat – írja a magyar sportportál.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!