Nyitókép: körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

485 néző előtt lépett pályára szombaton a Komáromi FC, mikor is az újonc Nádasfő csapatát fogadta a szlovák országos másodosztály 6. fordulójában. A kiegyenlített párharcot végül a hazai gárda nyerte meg.

 

A mérkőzés elejétől kezdve kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. Talán nem is meglepő, hisz az újonc csapatot irányító Németh Szilárd csupán az előző idény végén búcsúzott a komáromiaktól, így bőven volt rálátása a lilák erősségeire. Radványi Miklós védencei többször is veszélyesek tudtak lenni a vendégek kapujára, a 64. percben pedig a vezetést is megszerezték a szlovák ligában „kuriózumnak” számító mongol származású Ganbayal Ganbold révén. A hazájának válogatottját erősítő 21 éves támadó a Puskás Akadémiától érkezett kölcsönbe Komáromba, ahol 6 mérkőzésen két gólt jegyzett eddig.

 

A hazai gól mintha megtörte volna a jeget – a vendégek egyre több szabálytalanságért kaptak sárga lapot, miközben a komáromiak sorra alakították ki a kecsegtető helyzeteket, melyeket csak a nádasfőiek szerencséjének és kapusának köszönhetően nem tudtak további gólokra váltani.

 

 hirdetes_400x285  

Újabb győzelmükkel tovább erősítették helyüket a másodosztály élvonalában a komáromiak, így 6 forduló után a tabella 5. helyén állnak 13 ponttal. A lilák legközelebb szeptember 4-én Besztercebánya ellen lépnek pályára idegenben.

 

Kezdőcsapat, forrás: A Komáromi FC facebook-oldala

 

forrás: A Komáromi FC facebook-oldala

 

A szombati mérkőzést ezúttal a Futbalnet televíziója közvetítette élőben, melynek összefoglalója alább megtekinthető.

 

 

Körkép.sk/KPA

 

Összejött a felvidéki magyar futballrangadó! Komárom – Dunaszerdahely derbi lesz a szlovák kupában

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.