Ambrus
  • HUF: 365.99
  • USD: 1.13
  • -3 °C
  • 3 °C
sport

Újabb dunaszerdahelyi fiaskó – a Spartaktól is kikapott a DAC

Igazi meglepetés lenne, ha a következő bajnokin még mindig Németh Antal lenne a vezetőedző

Nyitókép: sport.sk

 

A hétközi kupavereség után a bajnokságban is kikapott a DAC. A nagyszombatiak már a 4. percben megszerezték a vezetést, majd még a félidő vége előtt kettőre növelték előnyüket. A dunaszerdahelyi védelem ismét teljesen csődöt mondott, így még egy harmadik találatot is be tudtak vinni a vendégek. A mai mérkőzés is megmutatta, hogy komoly problémák vannak a DAC öltözőjében. Igazi meglepetés lenne, ha a következő bajnokin még mindig Németh Antal lenne a vezetőedző, bár aligha okolható teljes mértékig a sárga-kékek lesújtó teljesítményéért.

 

DAC – Spartak Trnava
0:3

 

markiza.sk

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Fortuna liga

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

hugo
2021. Sze. 26. 20:33

Nem az edzó játszik a pályán .A gondok meg nem az oltozóben vannak !!! Kevés a Zimbabwébol és Botswanából igazolt "világklasszis" !!!

Fehér István
2021. Sze. 27. 07:13

Ott voltam a meccsen és bizony gyalázatos volt! Sokadszor írom le, hogy a lapaj ukrán nem való a mezei III - ba sem! A lett "csoda" leigazolása is érthetetlen, ahogyan az is, hogy a kapura leginkább veszélyes Nicolaescu miért nincs a kezdőben! Davis fél éve árnyéka önmagának és kondíciója sincs, de pontos labdája sincs! Mit keres még mindig a csapatnál? Nem csoda, hogy Jedlička felőrlődik ilyen védelem mögött. Azt is le kell írni, hogy a magyargyűlölő soviniszták is nyerték a meccset a helyi B-közép ellen a tegnapi napon! Végig szervezettebbek és hangosabbak is voltak. Az más kérdés, hogy mikor büntetik meg a klubjukat a "maďarské k*rvy, bi a bi a bi maďara do hlavy, na čo kukáte k*rvy maďarské...." stb. sovén, gyűlölködő "szurkolásért"! Szóval nagy a baj a DAC - nál, és már rég ébresztőt fújhatnának a vezetők! Vagy épp ott van a baj??

Fehér István
2021. Sze. 27. 07:59

A hozzászólásomhoz még annyit, hogy a slovan "szurkolói" dettó ezt művelik és annak sem volt-lesz következménye! A DAC egyféle hungarikum lett, és a vezetésnek, a tulajdonosnak is meg kell(ene) ennek felelnie! És még folytathatnám a nemzeti szimbólumaink kitiltásával is, amivel évek óta nem foglalkozik senki... Csapat CSAK SZURKOLÓTÁBORRAL EGYÜTT LÉTEZIK! Ha elmaradnak a szurkolók (és most arra felé halad a DAC!), csapat sem lesz!!!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket