Nyitókép: SITA/Martin Medňanský

 

A Slovan és a Spartak ultráinak rendbontása miatt a 15. percben meg kellett szakítania Spartak Trnava-Slovan összecsapást. A pozsonyi és nagyszombati szurkolók közötti lelátói balhé a pályán folytatódott. Az ultrák petárdákat és füstbombákat vetettek be. A játékvezető megszakította a mérkőzést, a játékosokat pedig beparancsolta az öltözőbe. Legalább egy szurkoló megsérült, őt a pályán igyekeztek ellátni, majd hordágyon vitték le.

 

Nagyszámú rendőri és rendezői jelenlét ellenére is sikerült balhét csinálniuk a Slovan és a Spartak ultráinak. A tömegverekedéssé fajult lelátói balhét a biztonságiak és a rendőrség közös erőkkel igyekezett lecsillapítani. A petárdák durranását még azután is hallani lehetett, hogy a rendőrök kivezették a slovanistákat a lelátóról. Az biztos, hogy a rendezőket is előveszik majd az eset miatt, hisz elég komoly arzenált sikerült láthatóan gond nélkül becsempészni a City Arénába.

 

A játékvezetői döntés értelmében a mérkőzést végleg megszakították, egyelőre nem tudni, hogy egyáltalán újrajátszák-e a mérkőzést, vagy a Slovan javára írják a mérkőzést, miután a Spartak komoly rendezői hiányosságokról tett tanúbizonyságot.

 

 hirdetes_300x300  
Foto: SITA/Martin Medòanský
Foto: SITA/Martin Medòanský
Foto: SITA/Martin Medòanský

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: Slovan spartak

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.