Nyitókép: dac1904.sk

 

23 nap elteltével visszatér a DAC a MOL Arénába, ahol a keleti sárga-kékeket fogadják a 12. forduló zárómérkőzésén. A DAC-Nagymihály találkozó vasárnap 17:00 órakor kezdődik, a mérkőzést élőben közvetíti a Dajto tv-csatorna.

 

Múlt hét szombaton Zsolnán zárta a szezon alapszakaszának első felét a DAC. A Didier Lamkel Zé villámgyors találata és a visszatérő Dominik Kružliak a második félidőben szerzett gólja után aratott 2:0-s győzelem a tabella 4. helyére emelte a dunaszerdahelyieket.

 

Van miért visszavágnunk a zempléni gárdának, hiszen a nyitófordulóban idegenben egy váratlan és sima 1:4-es vereséget szenvedtünk el tőlük. Az a meccs három nappal a belgrádi Európa Konferencia Liga-találkozót követően került megrendezésre, az egyetlen gólunkat pedig Abdulrahman Taiwo szerezte 3:0-s állásnál.

 

fogalmaz a DAC mérkőzés előtti felvezetőjében.

 hirdetes_810x300  

 

A sérültek listájára új név került fel, méghozzá Szendrei Ákos. Rajta kívül Németh Antal vezetőedző a hosszú ideig harcképtelen Kalmár Zsolt, Brahim Moumou, Sainey Njie, Mateus Brunetti négyesre sem számíthat, Andrija Balić pályára lépése továbbra is kérdéses.

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!